Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.12.2007 11:19 - Проф.Ернст Мулдашев "НЕ СМЕ САМИ НА ЗЕМЯТА"
Автор: condor46 Категория: Технологии   
Прочетен: 54256 Коментари: 42 Гласове:
3

Последна промяна: 08.12.2007 09:37


image   

ЧОВЕКЪТ, КОЙТО Е ПРИЗНАТ ОТ ЦЕЛИЯ СВЯТ
Проф. Ернст Мулдашев е доктор по медицина, директор на Руския център за очна и пластична хирургия, почетен консултант на Луисвилския университет (САЩ), член на Американската академия по офталмология, дипломиран офталмолог на Мексико, член на Международната академия на науките към ООН, майстор на спорта по спортен туризъм, трикратен шампион на бившия СССР, депутат в Руската дума по времето на президента Елцин.
Той е първият лекар в света, извършил успешно трансплантация на око, създател на ново направление в медицината – регенеративната хирургия. Чудодейните биоматериали, изработени от него и наречени алопланти, активират скритите възможности на организма за възстановяване на собствените тъкани, а биополето на растящите клетки потиска патологичната регенерация (рака) и нормализира функциите на болните клетки.
Той е разработил 90 принципно нови очни и пластични операции, спасил е хиляди безнадеждно болни, отписани от консервативната медицина.
Под негово ръководство в Центъра са внедрени 58 вида алопланти, патентовани в Русия, САЩ, Германия, Франция, Швейцария и Италия. Бил е в повече от 44 държави, където е извършвал операции и е чел лекции.
Има над 300 научни публикации в руския и чуждестранния печат.
Чета книгите на Ернст Мулдашев и изпитвам огромно възхищение както от таланта му на виртуозен хирург и новатор в медицината,така и от многобройните експедиции на неговия екип в Тибет по следите на древните цивилизации!
    Предлагам на вашето внимание информация за неговата последна пресконференция, която извадих от www.actualno.bg :

image
Египетските пирамиди са построени от хора, чиито статуи може да се видят в страната на Тутанкамон. Снимка: corbis.com

 
  image  image  image

На пресконференция тези дни Ернст Мулдашев хвърли поредната си бомба: египетските пирамиди са построени от хора, чиито статуи може да се видят в страната на Тутанкамон. "Това са люде от паралелни светове, именно тях древните египтяни смятали за богове".

Любопитно е, че религиите признават съществуването на тези паралелни светове. В Корана например се посочва, че те са 1000. Според съвременни учени пък вселените, успоредни на нашата, са невидими и неосезаеми за нас, тъй като се намират в друго пространствено измерение.
Проф. Мулдашев и неговите сътрудници смятат, че те не са изолирани от нашия свят, че "живеят" с нас.

На същото мнение са и доста физици. Те  твърдят, че в тримерното пространство веществото наподобява триъгълник, а в обемно изражение - тетраедър. В четиримерното пространство то съответства на два триъгълника, съединени в правоъгълник, а в обемно изражение е октаедър (геометрично тяло с осем стени). И т.н.


Руските учени са убедени, че материята на паралелните светове е проницаема за нас, понеже по принцип е празна, но не можем да я зърнем, защото е невидима както заобикалящия ни въздух.


Анализирайки тибетския Град на боговете, който посетиха преди няколко години, те допускат, че има както тримерна, така и четиримерна, петмерна и шестмерна Земя. При това тези космически тела съществуват заедно, показват изчисленията им.


Има ли факти, потвърждаващи наличието на паралелни светове,
населени с живи разумни същества? "В десетки древноегипетски легенди често се споменава за невидими хора (богове), които периодично се материализират. Науката разполага с данни, че тези люде, чийто ръст бил огромен, смятали себе си за жители на Земята, а не за пришълци от други планети. Те са ни оставили спомен за себе си - статуи в натурална големина", продължава проф. Мулдашев.


На журналистически въпрос защо смята, че познатите в цял свят грамадни статуи в Египет са дело на хора от паралелни светове, а не на коренното население, той отговори така: "Бронзовите длета на древните жители на тази държава не са могли да постигнат наблюдаваното от нас съвършенство.


Всички скулптори, с които съм се консултирал, твърдят, че със старинните инструменти не може да се постигне такова съвършенство".
Той е прав. Поразяващ е например размерът на въпросните статуи: 27-метровите колоси, седнали в храма Абу-Симбел, са съпоставими с 10-етажна постройка.

Акад. Мулдашев е убеден, че конкурент на тези гиганти е само загадъчната статуя на "четящия човек" в тибетския Град на боговете. Твърде съмнително е, че с помощта на примитивните технологии преди няколко хиляди години е било възможно създаването на такива чудеса.


Учените от екипа на световноизвестния учен смятат, че уредите, използвани за направата на статуите са изобразени на самите каменни колоси. Главата на всеки от тях е украсена с "корона", която е по-скоро устройство, преобразуващо мозъчната (психичната) енергия в други видове енергия (механична, електрическа и т.н.). На брадичката също има някакъв прибор. В ръцете си гигантите държат нещо подобно на джойстик.

"Съмняваме се, че това са прости украшения, отдавна се убедихме, че древните хора са използвали предимно психичната енергия, за това говорят и много легенди", казва проф. Тимофей Никитин, зам.-ръководител на експедицията.


По всяка вероятност психичната енергия е привеждана в действие с мантри (заклинания). Мантри във вид на особени йероглифи са нарисувани на различни части от телата на каменните колоси, а така също и на споменатите устройства, изобразени на главите и брадичките им. В Карнак дори съществува специален храм на заклинанията.


Доста  са на мнение, че дешифрирането на мантрите ще бъде възможно в съвсем близкото бъдеще, т.е. след 3-4 години. Те предупреждават: психичната енергия е много по-мощна в сравнение с повечето други енергии и поради това използването на заклинанията в съвременния свят, пълен със завист, злина, подлост, алчност и др., би имало фатални последствия за човечеството.
Хипотезата за съществуването на паралелни светове  поддържат много учени.

Един от тях - американският физик проф. Дрънуъл Мелхисъдек - дори посочва ръста на съществата, които ги обитават. Той пресметнал, че хората в четиримерната успоредна вселена би трябвало да са високи 3,6-4,5 метра, тези в петмерната - 10,6 метра, в шестмерната - 18 метра, а в седеммерната - 26-28 метра.

standartnews.com

 
     
   





Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
1. анонимен - vavilonia4
08.01.2008 14:48
прекрасни кадри! може ли някой да ми каже как да се свържа с проф. Мулдашев, става въпрос за дете!
цитирай
2. condor46 - Здравей Вавилония 4!
08.01.2008 18:20
Това е линка на мед.институт в Уфа!Там ще намериш това,което ти е необходимо-
http://www.alloplant.ru/info.php?page=0&pagel2=0
Поздрав-Ружа Велчева
цитирай
3. анонимен - vania
25.05.2008 18:38
В момента чета От кого сме произлезли от проф. Мулдашев - Препоръчвам книгата на всеки - тя е толкова завладяваща като информация, че се чете за часове.
цитирай
4. анонимен - От години събирам и чета всичко, ...
29.05.2008 10:58
От години събирам и чета всичко ,свързано с проф.Мулдашев. Прекланям се пред неговите способности и любов да помага на хората.Да е здрав и жив дълги години!
цитирай
5. анонимен - rsvy
17.07.2008 19:53
прочетох пет книги от проф,Мулдашев и много ми допаднаха,четат се на един дъх,страшно интересни,които променят представата ти за всичко,което човек е учил и знае.Нека продължава все така да търси отговори на многото въпроси,които човек си задава.
цитирай
6. анонимен - може ли някой да ми каже как мога да ...
30.10.2008 20:11
може ли някой да ми каже как мога да получа повече информация за операците или по точно за транспрантациите.Каква цена е и колко струва престоя в клиниката моля някои да ми помогнел
цитирай
7. condor46 - Здравей Анонимни 6!
30.10.2008 20:48
http://www.alloplant.ru/info.php?page=0&pagel2=0

Тук ще намериш това,което те интересува.Поздрави-Ружа
цитирай
8. анонимен - Купих първата му книга за подарък на ...
26.12.2008 10:21
Купих първата му книга за подарък на съпруга ми, носе оказа, че подаръкът е бил за мен:))). Заинтригува ме!
цитирай
9. анонимен - русан сертев
26.12.2008 21:36
Умопомрачителна инфо. Не е за вярване прост
цитирай
10. анонимен - ammz
06.01.2009 16:06
свързахме се с клиниката на професора от там ни поискаха документите и нови снимки , но за съжаление отговора им беше че не могат да ни помогнат. някой знае ли друга клиника занимаваща се с очни проблеми.благодаря
цитирай
11. анонимен - Privet ot edno Rodopsko selo:BIAL IZVOR
31.01.2009 20:50
Prochetoh s interes vsichki tomove.Ako ima neshto novo pishete
цитирай
12. анонимен - Petia
07.02.2009 13:40
istinata koiato ni razkriva muldashev v knigite si e neveroiatna i trudno se vazpriema
цитирай
13. анонимен - За проблеми свързани с увредени очи ...
10.02.2009 12:08
За проблеми свързани с увредени очи 02 832-57-04 0888 / 967831 Просто консултация и мое мнение. Безплатно. Може да видите и на место за какво става дума. Емил Балкански
цитирай
14. анонимен - i7e4
10.02.2009 12:15
По въпроси за увредени очички мога да ВИ помогна с известна информация , разбира се безплатно. 02 832-57-04 0888/967831 Емил Балкански
цитирай
15. анонимен - 8ndo
10.02.2009 21:43
da mi kaje nqkoi kak da se svarja s mylda6ev ako znae kak da mi pi6e na emei nadeto_45@abv.bg
цитирай
16. анонимен - e5sy
10.02.2009 21:56
koito moje da mi dade pove4e informaciq za mylda6ev da mi pi6e na po6tata nadeto_45@abv.bg
цитирай
17. анонимен - kailas
13.02.2009 10:32
мулдашев ясно го е казал,че продължава делото на николай рьорих и елена блаватская.
цитирай
18. анонимен - 5nai
30.03.2009 17:21
ще кажа само,че книгите на Мулдашев са невероятни и че много бих искала да съм една от участниците в неговите експедиции и да видя всичко това с очите си
цитирай
19. анонимен - invincible1973
06.04.2009 10:07
Здравейте,
аз също прочетох с голям интерес книгите на Мулдашев, но мисля че по-важното е да се вникне в посланието, което ни изпращат древните. Ако не сте чели книгите на Лао Дзъ, сте много далеч от истината. Препоръчвам Ви да ги прочетете, осмислите и след това ще направите връзката с книгите на Мулдашев. Успех в самокултивирането...
цитирай
20. анонимен - zdr
06.06.2009 22:26
$eta knigite mu ot godini i sam v5shitena ot tqh
цитирай
21. анонимен - komentar
06.06.2009 22:28
blagodarq!
цитирай
22. анонимен - katq
12.06.2009 18:54
naistina kniqite se 4etat na edin dah
цитирай
23. анонимен - niki
01.07.2009 15:14
ot kade da namerq drugi knigi na Mulda6ev osven ot kogo sme proizlezli?
цитирай
24. анонимен - malko informaciq
01.07.2009 15:40
ot kade moga da namerq drugi knigi da si kupq osven otkogo sme proizlezli
цитирай
25. анонимен - 8)
12.08.2009 03:05
в книжарница пингвините (pe-bg.com) има 6 негови книги аз си ги вземах всичките и сега съм на 4-тата.. :)
цитирай
26. анонимен - tova ne e vsi4ko
03.09.2009 00:24
Прочел съм всичко до сега от Мулдашев. Прочел съм и два пъти още повече от други автори. Препоръчвам Ви да направите същото за да добиете по реална представа за силите, които движат нашата вселена. Да имате и различната гледна точка. Едно е ясно - живота не е толкова елементарен, както го виждаме.
цитирай
27. анонимен - ще се чуствам глупак
12.10.2009 22:18
имам и шесте книги на мулдашев последната за аурата над рисия ми се струва като доизцеждане на темата очаквах книга за египетските пирамиди както беше обещал ако не се появи книгата ще смятам че това е поредната фантазия и жалко защито след всичко прочетено бях изумен ще се чуствам глупак
цитирай
28. анонимен - Радвам се! за всички добри отзиви. ...
17.10.2009 12:23
Радвам се! за всички добри отзиви.Но имам въпрос към форума.Кой е чел книгата " Анти Мулдашев "? Еуфориата е хубаво нещо...но заедно с мечтите ни – има и реалност! Нека мечтаем триизмерно!!! По земному! Търсете повече факти от писанията му !
цитирай
29. анонимен - " Радвам се! за всички добри ...
21.03.2010 01:16
" Радвам се! за всички добри отзиви.Но имам въпрос към форума.Кой е чел книгата " Анти Мулдашев "? Еуфориата е хубаво нещо...но заедно с мечтите ни – има и реалност! Нека мечтаем триизмерно!!! По земному! Търсете повече факти от писанията му ! "

Samo da ti kaja, 4e qvno kato te gledam kak govori6 "PO ZEMNO MU" .. mai nqma6 si i nai-malko predstava kakvo izna4ava "PO ZEMNO MU" ...
A fakti ima pove4e ot kolkoto moje da ti pobere glavicata.. gl hf

My/\ga6eB = GOSU! xD
цитирай
30. анонимен - welcome
24.04.2010 20:59
Наистина книгите му са интересни,но съдържанието им се върти около темата КАЙЛАС,АЛОПЛАНТ,ГЕНОФОНДА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО итн, мисля,че прекалява с ластика.Твърде сензационно,за да е вярно,според мен това е маниер на руските писатели-езотерици по принцип да пишат бомбастично и на широка нога,,,ами че РОДОВО ИМЕНИЕ е руска производна!Но нека четем,има какво да научим от Мулдашев.Със здраве!
цитирай
31. анонимен - izmereniq
16.05.2010 14:36
imam informaziq 4e vsi4ki izmereniq, kolkoto i da sa te, vsi4ki sa triizmerni.
цитирай
32. анонимен - pomo6t
25.08.2010 15:53
zdrv.prof mulda6ev iskam da vi popitam za cenata na opracia na o4na retina za6toto tova e mnogo vajno za men i iskam da imam pove4e informacia za tova koeto var6ite tel.kakvoto i da e za vraska s vas
цитирай
33. анонимен - пазете се от Емил Балкански
13.08.2011 01:42
лично познавам въпросния г-н Емил Балкански, ще кажа, че това е печатница за пари на гърба на бедните слепи хора. Работи се не професионално, лошо качество, болезнено и много скъпо. Г-н Емил Балкански работи без лиценз и необходимите разрешителни за тази дейност. Използва евтини материали, които увреждат здравето на хората. За направата на една очна протеза той изразходва 8 лв., а иска от слепите и полуслепи бедни хорица по 2000лв. Издържа дъщеря си в САЩ, като само за такси плаща годишно по 30 000 долара , плюс още пари за издръжка- квартира, храна и многобройни ваканции по света.И не на последно място беше опипвал племенницата ми, така че, ако все още имате намерение да отидете при него внимавайте и не оставайте на саме с него малки деца. Въобще не оставайте на саме, той налита и на по-стари. За ваша информация Емил Балкански е над 60 год.
цитирай
34. анонимен - Еххееее, много приказки....
05.10.2011 20:55
Анонимен от пост 33. Аз лично съм била доста пъти с детето си при Балкански и сме изключително доволни от работата му. Не знам какви са тези неща, които си описал, но аз лично не съм останала с такива впечатления. Цените са приемливи, сравнявали сме ги с други, а от качеството също не мога да се оплача, протезата трудно се различава от здравото око. За дъщеря му не мога да коментирам, но не разбирам и ти какво се бъркаш в личния живот на човека, та чак си проучил таксите в САЩ и т.н. Ти кога си ходил при него? Опипвал е племеницата Ви, а и по-стари, т.е. вас ли? Към мен не е проявил интерес, пък и доколкото имам впечатления от човека, той е вече на възраст, а и в състоянието му трудно мога да си представя как ще се приближи до вас, та ще ви опипва, нали знаете, че той е със степен инвалидност. Малко нещата, които сте описал ми се струват невярни!!!
цитирай
35. анонимен - ПАЗЕТЕ ДЕЦАТА СИ ОТ Емил Балкански
19.10.2011 18:06

Емил Балкански лиценз за работа е задължителен. Без лиценз нямате право да извършвате тази дейност.
Всъщност вие нямате техника, използвате стари инструменти, които дори не сте закупили, а сте откраднали от бившата ви место работа. Не може да отречете , че изтъркани четки, мръсната ви тенджера, старият ви котлон могат да се нареkат техника.
Материалите, които пресипвате в други опаковки за да не се види, че са от най-евтините, които не отговарят на никакви медицински изисквания и са опасни за здравето и живота на хората.
На някои места продължавате да се представяте като д-р Емил Балкански и също, че сте учили медицина, което за съжаление не е вярно. Определената ви много рядка специалност е изпразването на изтънелите джобове на слепите и полуслепи хорица.
Относно дъщеря ви Елена Емилова Балканска, тя не получава стипендия, направих справка в университета, в който учи. Таксите са много високи дори над 30 000 долара годишно. От почасова неквалифицирана работа и работа през лятото всички знаеме, че не могат да се изкарат 30 000 долара годишно.Пожелавам на всеки да може да плати 30 000 долара годишно за детето си, но ЧЕСТНО ИЗКАРАНИ.
ПАЗЕТЕ ДЕЦАТА СИ ОТ Емил Балкански . Опипването на деца се нарича педофизъм. За жалост истината е не приятна, но аз я казвам такава каквато е, за да помогна и предпазя много хора.
цитирай
36. анонимен - никога не е късно да станеш за резил
24.01.2012 15:23
'Никога не е късно да станеш за резил' - това е най-подходящото обобщение за книгата на Ернст Мулдашев 'Трагичното послание на древните'.
Ернст Мулдашев е отличен хирург, добър планинар и умел разказвач. Всичко това, съчетано в другите му книги изглежда много добре и те се четат на един дъх.
Но в тази книга той е преминал границата на допустимото невежество. Неговата теза е такава "Аз съм отличен хирург и не разбирам много добре, примерно от география, но според мен ...." и оттук нататък си мисли, че след като се е извинил предварително, може да пише неща, които според него са верни.
Но глупостите, които е написал в тази книга за щастие могат да се проверят и всеки да разбере, че разсъжденията му са напълно погрешни. Бих му простил, ако от изложението се изясняваше, че той само свързва изходните факти в неправилни връзки и прави изводи. Но се натъквам на опити за шмекеруване на дребно – като например да си нагажда разстоянията между древните обекти, и след това да ги изполва в тезата си.
Мога да заявя, че всички посочени в книгата му разстояния, са грешни. Всеки, който желае може сам да провери това, като вземе данни от справочници или от интернет, и си изчисли разстоянията. (Подробни сметки за всяко едно разстояние съм публикувал в друга статия в блога си http://korectiv.wordpress.com/- “Ернст Мулдашев – образец за псевдонаука’).
Със същата точност, с която той си позволява да променя разстоянията, аз мога та твърдя, че разстоянието от Берлин до Вашингтон е 6666км, и използвайки неговите прийоми, да изведа дяволската девятка чрез 6+6+6+6=36=3+6=9. После оттук да се впусна в разсъждения примерно на тема за световното дяволско зло, което се крие във Вашингтон и Берлин. И повярвайте ми, за това мога да изведа много факти. Да, ама ще съм си понагодил ‘малко' разстоянието между градовете.
Така не се прави наука. Така може само да се печелят пари от публикуване на псевдонаучни книги.
Много ми хареса неговата теория за разселването на расите, на базата на измерване
цитирай
37. анонимен - До всички КЛЕВЕТНИЦИ и Георгиев ! Аз съм Росица Иванова
16.02.2012 12:06
ДО ГЕОРГИ СТОЯНОВ : Господин Стоянов, разрешете да Ви попитам, какъв е повода да очерняте и хвърляте лъжи и помия в Интернета срещу Емил Балкански
Вие, господин Георгиев лъжете като най-долната махленска клюкарка на Женския пазар. И искам да Ви попитам: Каква далавера, с какво и с кого искате да направите, за да оплювате Емил Георгиев и да го отстраните. А може би сте платен лъжец, това в тези времена е на мода. Когато някой работи, има и за какво да се говори, а когато публиката не разбира материята, за която се говори, е много лесно да охулиш направеното и така да го изопачиш, че онези работещите да не излизат от графа „виновни” и хем да работят и да успяват, защото това им е в кръвта, хем никой да не каже добра дума за постигнатото от тях. Изправяте се господин Георгиев срещу невинен, честен и способен човек, подлагате го на тормоз, похарчиха купища държавни пари заради Вас, Георгиев да се опитат да го вкарат в капана на психологическия терор. И това само заради личното желание на един – единствен човек. Знаем ги кои са ! Всичко ще свърши, сапунения мехур ще се пропука. Публикувате лъжи , измислици, но Визитната Ви картичка Ви издава. На нея пише :аз съм си такъв – болен човек, с болен мозък и с извратено мислене...
Ако се интересувате кой Ви пише това: Аз съм пълноценен човек, благодарение на Емил Балкански, човек на Изкуството и нося неговият съвършен козметичен продукт, изкуствено око-люспа . И до сега никой не е разбрал, че го нося !
С неуважение !



цитирай
38. анонимен - До анонимния Георгиев
16.02.2012 12:52
ДО ГЕОРГИ СТОЯНОВ : Господин Стоянов, разрешете да Ви попитам, какъв е повода да очерняте и хвърляте лъжи и помия в Интернета срещу Емил Балкански
Вие, господин Георгиев лъжете като най-долната махленска клюкарка на Женския пазар. И искам да Ви попитам: Каква далавера, с какво и с кого искате да направите, за да оплювате Емил Георгиев и да го отстраните. А може би сте платен лъжец, това в тези времена е на мода. Когато някой работи, има и за какво да се говори, а когато публиката не разбира материята, за която се говори, е много лесно да охулиш направеното и така да го изопачиш, че онези работещите да не излизат от графа „виновни” и хем да работят и да успяват, защото това им е в кръвта, хем никой да не каже добра дума за постигнатото от тях. Изправяте се господин Георгиев срещу невинен, честен и способен човек, подлагате го на тормоз, похарчиха купища държавни пари заради Вас, Георгиев да се опитат да го вкарат в капана на психологическия терор. И това само заради личното желание на един – единствен човек. Знаем ги кои са ! Всичко ще свърши, сапунения мехур ще се пропука. Публикувате лъжи , измислици, но Визитната Ви картичка Ви издава. На нея пише :аз съм си такъв – болен човек, с болен мозък и с извратено мислене...
Ако се интересувате кой Ви пише това: Аз съм пълноценен човек, благодарение на Емил Балкански, човек на Изкуството и нося неговият съвършен козметичен продукт, изкуствено око-люспа . И до сега никой не е разбрал, че го нося !
С неуважение !



цитирай
39. анонимен - До анонимния Георгиев
16.02.2012 12:53
ДО ГЕОРГИ СТОЯНОВ : Господин Стоянов, разрешете да Ви попитам, какъв е повода да очерняте и хвърляте лъжи и помия в Интернета срещу Емил Балкански
Вие, господин Георгиев лъжете като най-долната махленска клюкарка на Женския пазар. И искам да Ви попитам: Каква далавера, с какво и с кого искате да направите, за да оплювате Емил Георгиев и да го отстраните. А може би сте платен лъжец, това в тези времена е на мода. Когато някой работи, има и за какво да се говори, а когато публиката не разбира материята, за която се говори, е много лесно да охулиш направеното и така да го изопачиш, че онези работещите да не излизат от графа „виновни” и хем да работят и да успяват, защото това им е в кръвта, хем никой да не каже добра дума за постигнатото от тях. Изправяте се господин Георгиев срещу невинен, честен и способен човек, подлагате го на тормоз, похарчиха купища държавни пари заради Вас, Георгиев да се опитат да го вкарат в капана на психологическия терор. И това само заради личното желание на един – единствен човек. Знаем ги кои са ! Всичко ще свърши, сапунения мехур ще се пропука. Публикувате лъжи , измислици, но Визитната Ви картичка Ви издава. На нея пише :аз съм си такъв – болен човек, с болен мозък и с извратено мислене...
Ако се интересувате кой Ви пише това: Аз съм пълноценен човек, благодарение на Емил Балкански, човек на Изкуството и нося неговият съвършен козметичен продукт, изкуствено око-люспа . И до сега никой не е разбрал, че го нося !
С неуважение !



цитирай
40. анонимен - ДО ГЕОРГИ СТОЯНОВ : Господин Сто...
16.02.2012 12:54
ДО ГЕОРГИ СТОЯНОВ : Господин Стоянов, разрешете да Ви попитам, какъв е повода да очерняте и хвърляте лъжи и помия в Интернета срещу Емил Балкански
Вие, господин Георгиев лъжете като най-долната махленска клюкарка на Женския пазар. И искам да Ви попитам: Каква далавера, с какво и с кого искате да направите, за да оплювате Емил Георгиев и да го отстраните. А може би сте платен лъжец, това в тези времена е на мода. Когато някой работи, има и за какво да се говори, а когато публиката не разбира материята, за която се говори, е много лесно да охулиш направеното и така да го изопачиш, че онези работещите да не излизат от графа „виновни” и хем да работят и да успяват, защото това им е в кръвта, хем никой да не каже добра дума за постигнатото от тях. Изправяте се господин Георгиев срещу невинен, честен и способен човек, подлагате го на тормоз, похарчиха купища държавни пари заради Вас, Георгиев да се опитат да го вкарат в капана на психологическия терор. И това само заради личното желание на един – единствен човек. Знаем ги кои са ! Всичко ще свърши, сапунения мехур ще се пропука. Публикувате лъжи , измислици, но Визитната Ви картичка Ви издава. На нея пише :аз съм си такъв – болен човек, с болен мозък и с извратено мислене...
Ако се интересувате кой Ви пише това: Аз съм пълноценен човек, благодарение на Емил Балкански, човек на Изкуството и нося неговият съвършен козметичен продукт, изкуствено око-люспа . И до сега никой не е разбрал, че го нося !
С неуважение !



цитирай
41. анонимен - ДО ГЕОРГИ СТОЯНОВ : Господин Сто...
16.02.2012 12:55
ДО ГЕОРГИ СТОЯНОВ : Господин Стоянов, разрешете да Ви попитам, какъв е повода да очерняте и хвърляте лъжи и помия в Интернета срещу Емил Балкански
Вие, господин Георгиев лъжете като най-долната махленска клюкарка на Женския пазар. И искам да Ви попитам: Каква далавера, с какво и с кого искате да направите, за да оплювате Емил Георгиев и да го отстраните. А може би сте платен лъжец, това в тези времена е на мода. Когато някой работи, има и за какво да се говори, а когато публиката не разбира материята, за която се говори, е много лесно да охулиш направеното и така да го изопачиш, че онези работещите да не излизат от графа „виновни” и хем да работят и да успяват, защото това им е в кръвта, хем никой да не каже добра дума за постигнатото от тях. Изправяте се господин Георгиев срещу невинен, честен и способен човек, подлагате го на тормоз, похарчиха купища държавни пари заради Вас, Георгиев да се опитат да го вкарат в капана на психологическия терор. И това само заради личното желание на един – единствен човек. Знаем ги кои са ! Всичко ще свърши, сапунения мехур ще се пропука. Публикувате лъжи , измислици, но Визитната Ви картичка Ви издава. На нея пише :аз съм си такъв – болен човек, с болен мозък и с извратено мислене...
Ако се интересувате кой Ви пише това: Аз съм пълноценен човек, благодарение на Емил Балкански, човек на Изкуството и нося неговият съвършен козметичен продукт, изкуствено око-люспа . И до сега никой не е разбрал, че го нося !
С неуважение !



цитирай
42. анонимен - poklon pred Muldashev
06.10.2012 19:05
Zdraveite na vsi4ki , moje bi nie sme horata ot bg koito imat nai mnogo operazii pri Muldashev, pove4e ot 20.Unikalen blagodarenie na nego moeto dete sega vijda , predi tova pravehme operazii v usa , germania i bg , i pove4e ot 20 operazii pri nego , deteto beshe po4ti sega vijda , i shte vijda oshte po dobre , vijdal sam sas o4ite si mnogo slepi hora v prodaljenie na godinite , i te sega vijdat -po4ti vsi4ki ili imat podobrenie , tejkite slu4ai v zelia svat koito vishata medizina otkazva , toi kazva elate primen , ne ostavqite vashite deza i blizki v razete na komersialni moshennizi i da si pravat porednia opit
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: condor46
Категория: Изкуство
Прочетен: 2477584
Постинги: 585
Коментари: 1138
Гласове: 10084
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Блог на Бърл Барер,американски писател,носител на наградата на името на Едгар Алън По
2. Paulo Coelho's Blog
3. Pedro Juan Gutierrez, escritor de Cuba
4. E-издание за Пловдив и пловдивчани по света и у нас
5. Е-сайт за безплатно публикуване на художествена литература
6. Блог на Венцеслав Велчев
7. Литературна мрежа Литернет
8. Блог на Ваня Гущерова
9. Хубава си,моя горо!
10. Любим линк
11. Блог на Дора Господинова
12. Блогът на Оги Ковачев
13. Двери на православието
14. Марта за Фредерико Гарсия Лорка
15. Страница на Всерусийският център по очна и пластична хирургия в г.Уфа и Ернст Мулдашев
16. Черен списък на унищожителите на българската природа
17. Да освободим България от себе си-статия на Букет.блог във www.frognews.bg
18. Шедьоври на световното изобразително изкуство
19. Защо помагат молитвите-научни експерименти и изследвания
20. Блогът на Букет
21. Блогът на Климент
22. Facebook.com
23. Империята на инките
24. Блог на Даниела Тодорова-Кабала
25. Български национален съюз
26. Nikolay's blog
27. Кртините на художника Георги Костадинов-GEKOS