Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.01.2021 19:12 - Защо да ползваме посредник?
Автор: namerihmetidom Категория: Бизнес   
Прочетен: 1030 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Кой е "брокер"?

Лично аз се занимавам с недвижими имоти от доста време, но не всеки "брокер" може да е човека, който да Ви свърши работа.

Каква е функцията на поскредник по недвижими имоти  - "брокер"?

Първо, в България няма закон за недвижимите имоти и всеки може да стане посредник, След което, адски много хора започнаха да се занимават с професия, която е за хора, които трябва да имат определени знания. Един "брокер" трябва да бъде човек, който си разбира от работата, не само да взима комисиона! В "белите" държави, един посредник трябва да е завършил определено образнование или да има опит с години в сферата! При нас, какво се полуава, отваряш си фирма и всеки втори започва да работи... 

 Нееее!!! Не се работи така !!! Не се прави така !!!

Всеки "брокер" работи за определена комисиона, която трябва да се заслужи. Но малко са хората, които могат наистина да си я заслужат. Голям процент от колегите държат на неща, които са безумни. Трябва да се разписват протоколи, все пак всеки си има началник, който ги гледа тези неща. Аз като управител на фирма, държа на това. Наистина не всеки го прави, но ТРЯБВА. Ако искате да имате професионален консултант по недвижими имоти, ТРЯБВА.

Да се върнем по темата...  Какво трябва да знае един "брокер", за да може да ни е полезен? Работата е изключително тръдна и обемна, тук не мога да съм сигурен, че съм прав. Всеки трябва да има знания и то не малко. За да си заслужиш комисоната, трябва първо да е компетентен. Какво означава да е компетентен? Човека, който сте избрали да свърши определена работа, трябва да знае, какво прави. 

Първо! Трябва да бъде грамотен, за да може да разпише документите, които се изискват от нето!
Второ! Трябва да може да разбере "болката" на всеки от Вас. Да е достатъчно компетентен и да разбира клиентите си. Не всеки човек е клиент. Малко са тези, които знаят и могат да получат това, което искат за парите си.
Трето! "Брокера", трябва да може да ти подготви и оправи документите, които са нужни за сделката. Трябва, най-малкото да се свърже с адвокат, да провери за тежести, да Ви пази интереса!

И последно и най-варно, да бъде не само верен на клиентите си, а и да техен приятел. Комисионата се заслужава. 

Макар, че няма конкретни правила в  България за нашата дейност, трябва да намерите човека, на който му имате доверите и той е "Вапият" човек.Без значение от пола, трябва да пази "Вашият" интерес. 

Винаги може да посетите моя сайт и да получите консултация от наш сътрудник,
www.namerimetidom.com







Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. loop1 - аврамммммм
27.01.2021 11:47
аврамммммм
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: namerihmetidom
Категория: Бизнес
Прочетен: 4728
Постинги: 5
Коментари: 1
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031