Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.02.2009 23:47 - ЗА ВАС,ПРИЯТЕЛИ - ФЕВРУАРСКИЯТ ЗОДИАК НА DNES.BG
Автор: condor46 Категория: Забавление   
Прочетен: 1164 Коментари: 0 Гласове:
0



Какво са ни забъркали звездите за февруари? От: Антония Михайлова tonimihaylova@dnes.bg
image
Снимка: GettyImages/Guliver Photos

ОВЕН

 

Малко поразвълнувани ще ви посрещне началото на февруари, особено ако имате собствен бизнес. Пък и да нямате, мислите ви ще се въртят около работата и кариерата.

 

Може би тревогите ви не са съвсем лишени от основание – на работното ви място може да изскочат като сенки от миналото стари проблеми.

 

Заемете неутрална позиция и ще видите, че всички проблеми не само ще са минало до пролетния дъжд през април, но дори ще бъдат решени във ваша полза.

 

Най-добри постижения през февруари ще имате в колектив, в работа с приятели и единомишленици, а във втората половина можете да стартирате реализацията на проект. Колкото до оценката – ще ви бъде отдадено заслуженото във вид на поощрение или премийка.

 

Дали пък не са ви криви всички, че така ви тормозят взаимоотношенията? И роднини, и колеги, че и съседи. Ще ви се да ги подкарате по „домова книга”, но за какво ви е да си усложнявате живота? По-добре оставете нещата да се развиват от само себе си и да не изпускате излишна пара.

 

За втората половина на месеца оставете всички важни решения. Истинска романтика може да сполети самотните представители на вашата зодия тогава. Сърцето ви може да запее под звуците на любовта и да разпали бурните ви страсти.

 

Това може да е любов, която да прерасне в трайни отношения. Ако пък си имате половинка и не ви достига решимост да скрепите отношенията в общината, то наистина не си струва да го правите през февруари.

 

 

ТЕЛЕЦ

 

През февруари вие ще сте заети с реализацията на планове, които отдавна кроите. Ако планирате пътуване, свързано с бизнес или търговия, направете го още в началото на месеца и то ще ви се отплати не просто добре, а неочаквано добре.

 

Някои от вас ще се чувстват разкъсани между служебните ангажименти и любимия човек или децата. Възможно е също така неочаквани разходи да ви извадят не само от „портфейла”, но и от равновесие.

 

Напрежението при вас ще отмине заедно с изпращането на първата половина от месеца и във втората вече ще си поемете въздух и ще се усмихнете. Защото напълно е възможно да ви споходи късмет.

 

Той не само може да укрепи финансовото ви положение, но да получите и дългочакани резултати. Ако проявите делова ловкост и извършите необходимите финансови операции, нищо чудно да увеличите състоянието си.

 

Малко личният живот ви убягва заради интересите и за известно време отстъпва на втори план. Затова пък последната декада може да попаднете в нова среда и там да намерите нов обект на своите чувства. Логично е при цялата нежност и романтика, които ще са ваша стихия.

 

Постарайте се да не губите главата си – все пак стихията на вашия знак е земна и практична. Обвързаните измежду вас пък колкото ще засвидетелстват мило отношение и ласки към партньора си, толкова ще изискват и същото от него.

 

 

БЛИЗНАЦИ

 

Февруари не може да се нарече от най-стабилните месеци и може да се наложи да преодолявате неочаквани препятствия.

 

Нали знаете обаче, че препятствията може и да се заобикалят. Постъпете според характера на ситуацията – ако става въпрос за назрял проблем, по-добре е да се заемете с разрешаването му.

 

За домашни грижи и проблеми изобщо няма да ви остава време, което може да разсърди обитателите на семейния ви дом. Струва си да им обясните нещата така, че да ви влязат в положението и да отложат мусенето.

 

Няма да мине без жертви и от ваша страна, затова се постарайте в малкото оставащо ви време да закрепите отношенията си с близките, за да можете да разчитате на тях, когато ви завъртят събитията.

 

Избягвайте случайни запознанства и флиртове, колкото и февруари да се води „месец на любовта”. Дори безобидни наглед закачки може да ви „вкарат в приключение”. Ако държите да отбележите подобаващо Свети Валентин, заложете на сигурни и проверени взаимоотношения.

 

Към края на месеца може да осъществите запланувано пътуване или пък да си спретнете такова. И знае ли човек – на път може да срещнете една любов или просто добре да заредите батериите.

 

И веднага казваме на самотните Близнаци да не се помайват и да не пропускат това златно време. Ако питате за датата – 26 февруари. Вярно, четвъртък е, но можете да си го планирате още отсега.

 

 

РАК

 

Има какво да се изисква откъм емоции при вас този месец. Но не за тяхното подклаждане, а напротив – малко да им сложите юзди.

 

Поради тази причина ще е по-добре да не щурмувате на юруш препятствията. Наистина понякога пречките е по-добре да се заобикалят, ако превземането им не е крайно наложително. А това в случая ще ви спести главоболия.

 

Февруари ще е динамичен откъм събития, доста наситени емоционално, а ако на вас понякога нещо най-много ви пречи, то това са именно емоциите. По-добре да оставите инициативата в работата на колегите и да отложите взимането на важни решения.

 

А лунното затъмнение на 9 февруари дали пък няма да затъмни главата ви с красиви обещания? Мислете реалистично и сами ще можете да разграничите реалното от небивалото. Ако получите порив тогава да се отдадете на някаква мистична дейност, по-добре послушайте него.

 

В семейството не е време да се борите за лидерство, а да оставите поле за изява на близките си. Личните отношения за някои от вас придобиват особена важност. Спестете си драмите и не влизайте в противоречия.

 

Във втората половина на месеца може да ви се удаде да разплатите някои дългове и да решите въпроси от финансов характер.

 

Краят на февруари ще повиши жизнените ви сили и тогава ви чака интензивно общуване, а защо не и ново интересно обучение. Изобщо тогава е едно хубаво време, съпроводено с късмет във всичко. Може да забегнете някъде за кратка почивка.

 

 

ЛЪВ

 

Акцент през по-голямата част на февруари за вас е позитивното самоизразяване в колектив. Пък и държите първенството там, точно както си му е редът. Приятелските отношения с енергични и важни хора са все още в активна фаза. Изобщо – и един широк възглед за живота.

 

Няма да е за учудване, ако получите едно рамо от влиятелни хора, дори от спонсори, което да ви помогне да завоювате добри позиции.

 

В периода 11-13 февруари гледайте да не станете жертва на собствената си фантазия. Внимавайте с чуждото влияние, което може да ви вкара в заблуда или в интрига, затова избягвайте всякакви преговори, особено тяхното юридическо оформление.

 

Меко и романтично ще се настроите след 18 февруари, когато слънцето влиза в знака Риби. Ще станете по-интуитивни, по-вдъхновени, ще ви тегли към изкуство, музика и красота.

 

Ще ви влече към някое местенце, където да потънете усамотени в света на мечтите. Или пък да се изявите като „лидер зад кадър” и да дърпате конците задкулисно. Нищо чудно скрита от всички да остане и ваша любовна връзка, а и по принцип личният ви живот.

 

Последната декада на февруари ще увеличи многократно издръжливостта ви и ще засили волята ви. Можете да се развихрите, да проявите блестящите си лидерски качества, да приключите успешно финансови операции. Избягвайте обаче силовия натиск върху други хора и не позволявайте да упражняват такъв над вас.

 

 

ДЕВА

 

Стига ви толкова „творческа” почивка на вас. Вашият управител Меркурий още в първия ден на февруари излиза от „летаргичната” си фаза и вече нямате оправдание, че в мислите ви цари хаос. Така че можете да пристъпите към реални действия и да продължите да следвате целите си.

 

Нови оригинални идеи, интуиция и вяра ще ви помогнат да видите новите шансове за успех, да намерите изход от всяка ситуация, която преди ви се е струвала неразрешима. Проявете икономичност и благоразумие, за да поставите основите на продължителен успех.

 

Добре за вас е да се предпазвате от излишна емоционалност около 5 февруари, за да си спестите конфликти. В случай че ви провокират и ви вдигнат малко кръвното, от вас зависи да не се поддадете. Ключът е да се владеете.

 

В Деня на влюбените ще почувствате нужда от повече свобода в работата и в общуването си. За вас е добре в близкия месец да се въздържате от даване на съвети, а също и да не приемате за чиста монета тези, които получавате.

 

Разумна практичност и прекрасни идеи ще имате на 24 февруари. Това е един много плодотворен ден за общуване, посредничество, търговия, подписване на договори и сделки.

 

Краят на месеца ще въведе баланс между разума и чувствата ви, ще се чувствате уверени и ще ви е по-леко на душата. Дори ще ви дойде настроение да пофлиртувате.

 

Някои от вас може да завържат и нова любов. Във всеки случай – чудесно време за пътуване или посещения, стига да не се почувствате въвлечени в нечий емоционален изблик.

 

 

ВЕЗНИ

 

Животът ви е в обичайния си ритъм, работата ви – също, и в тази сфера промени не се предвиждат. Тук веднага отваряме скоба за хората на изкуството, защото тях ще ги споходи музата.

 

Чувствате материалното си положение несигурно, но към края на месеца се задава малко светлина на този фронт.

 

Семейният ви живот е като добре смазан механизъм. И наистина успявате за момента да постигате тази хармония, на която само вие сте способни.

 

А най-непримиримите от вас, които са изровили томахавката, по-добре да се посветят на децата си. Те не само са свързващото звено в семейството, но и изискват неотложно внимание.

 

Опитайте се реално да оцените хората около вас и да не изисквате от тях повече, отколкото могат да дадат от себе си. И ако пуснете в ход вродената си дипломатичност и мекота, можете да очаквате да ви се отговори със същото.

 

Средата на месеца е време на творчески подем и отприщване на талантите ви. Тогава ще се повиши и увереността ви, а и ще действате като магнит за околните.

 

За някои романтичните отношения ще са тема номер едно. И може би защото наричат февруари „месец на любовта”, някои ще завързват нови сърдечни отношения, а посдърпалите се двойки имат шанс да изгладят отношенията.

 

Зелената светлина в съкровените ви чувства ще свети докъм 20 февруари, когато бурните емоции ще отстъпят пред рутината. Интересна работа в края на месеца може да подобри самооценката ви и да повиши самочувствието ви.

 

 

СКОРПИОН

 

Домът и семейството са ви основна грижа този месец. Дали пък точно сега не сте решили да се местите, да правите ремонт или кардинални промени?

 

Или очаквате рожба, та сте се разбързали по никое време на годината? Каквато и да е причината, на домашното поле се очертава някаква промяна.

 

Иска ви се да дадете на близките си повече внимание и любов и така не само ще ги зарадвате, но може да им подарите незабравими моменти.

 

Втората половина на февруари ви обещава успех във всички начинания, затова планирайте за тогава най-важните си неща. В личен план това е време за истинска любов, а в делови – време на укрепване и стабилност.

 

Тези измежду вас, които имат собствен бизнес, може да помислят за неговото разширяване. А и банките ще са по-благосклонни да ви отпуснат кредит за подобна инициатива.

 

За други обаче като че ли е назрял моментът да изоставят досегашното си занимание и да потърсят другаде късмета си. Може да разчитате на роднини и близки за помощ.

 

Дава ви се възможност и да отстраните всички недомлъвки и недоразумения с любимия човек и е добре да се възползвате от тях.

 

Последната част на месеца повишава вашата магнетичност и обаяние и ако сърцето ви е свободно, може да срещне своята „половинка” точно тогава. Тези, които вече си имат такава, е добре да я дарят с повече нежност и внимание, да планират съвместни развлечения с нея и с децата.

 

 

СТРЕЛЕЦ

 

Пред вас сякаш ще се отвори целият свят. Много контакти ви чакат почти до края на месеца и на моменти ще ви се струва, че няма да успеете да се срещнете с всички в дългия ви списък.

 

Това може малко да ви поизнерви. Домашните ви хора също ще отвличат съществена част от вниманието ви и ще се наложи да впрегнете геройски усилия, че да не отнесат те раздразнението ви и мирът вкъщи да бъде съхранен успешно.

 

Хубаво е да внимавате с финансите, че повишените харчове може да обърнат джоба ви с хастара. А най-много пари като че ли ще пръскате за пътуване. Не че е лошо, но не е задължително да си изпътувате всичкото пътуване точно през февруари.

 

Впрочем, ако се въздържите до средата на месеца, няма да сбъркате, особено ако сте си набелязали далечна дестинация.

 

Някои от вас ще се занимават изкъсо с поколението си и ще съсредоточат не само емоции, а и инвестиции в неговото благополучно развитие.

 

Любовта е един от крайъгълните камъни на месеца. Някои от вас ще преразглеждат отношения, а пък други, при които такива липсват, нищо чудно да срещнат любовта по време на път или пък… в нета.

 

Всъщност пускате ли тото? Можете да си опитате късмета! Няма да се разорите от един фиш, но затова пък чудото може да се случи ненадейно.

 

Напрежението обещава да ви отпусне в края на месеца и дори ще станете „бели и добри” към близките си. Което ще накара и вас да се чувствате по-добре.

 

 

КОЗИРОГ

 

Забележителни резултати в професионалната сфера и заслужена награда може да са акцентът за вас този месец. Ако се занимавате с бизнес, може да разчитате на добро развитие на плановете ви. А редовите служители може да получат и повишение.

 

Още в първата декада на месеца материалното ви положение може да се подобри. От ваша страна се изисква обаче да внимавате с харченето и да се въздържате да правите вложения.

 

Ако планирате пътуване, по-добре да почака до края на месеца. Малко се усложнява сферата и на личните ви отношения. От вас зависи да не нагнетявате обстановката вкъщи до степен да става взривоопасна.

 

На самотните Козирози през този период едва ли ще им е до любов и те съвсем съзнателно ще решат да не усложняват живота си и да оставят романтиката за по-добри времена.

 

Втората декада на месеца е добро време за важни въпроси, подписване на договори и по-конкретни финансови операции. Добре е за тогава да оставите по-съществените покупки.

 

Може дори да се захванете с преустройство на дома си, както и да се поглезите малко – ще се отрази добре на самочувствието ви и ще ви откъсне за кратко от натовареното всекидневие.

 

В края на месеца ви очаква доста интересно време на общуване, запознанства, пътуване. Впрочем чак до месец май въпросите с кариерата ще ви човъркат и ще изискват окончателно решение. Това е най-добрият период, за да решите какво точно искате.

 

 

ВОДОЛЕЙ

 

Дали пък късметът няма да зачука по вратата ви през февруари? Облаците над изстрадалата ви глава ще започнат да се вдигат и ще ви олекне на душата.

 

Можете смело да пристъпите към реализация на всичко замислено. Подобрява се и атмосферата у дома ви – там всяка ситуация ще се определя от самите вас, така че както си постелете, така ще бъде.

 

Може да възникнат известни търкания с роднини, но едва ли ще излязат от рамките на обичайното. Бъдете обаче внимателни във финансите, особено в първата половина на месеца, и не допускайте големи разходи.

 

Това ще е едно доста емоционално наситено време, в което може да ви се наложи да изяснявате отношения с партньори. Бъдете гъвкави, ако отношенията са ви скъпи.

 

По-нататък нещата за вас съвсем се изглаждат и настъпва прекрасен период. Всичко ще ви се удава с лекота, в кариерата ще ви върви, а личният живот ще ви радва.

 

Ставате по-привлекателни за другия пол и може да привлечете вниманието не само на тези хора, към чиято благосклонност сте се стремили преди, но и на нови приятели и поклонници.

 

Сред многочислените ви нови познати този месец може да срещнете и този, който ще бъде най-ценният, най-важният и може би… единственият. Изобщо – да обичате и да се радвате на взаимност.

 

В края на месеца нищо чудно да започнете ново обучение или просто да се занимавате странично с нещо интересно за вас.

 

 

РИБИ

 

Не би трябвало да имате от какво да се оплаквате, що се отнася до работата ви – деловата и професионалната ви активност са достатъчно високи. Стига да не ги чувствате по задължение и като досадна отговорност.

 

Възможно е да чувствате, че се пънете, пък никой не ви оценява. Само да не вземете да се почувствате като излишни на работното си място! Ще ви тегли към уединение да си помечтаете на воля. И ако го сторите, може да развихрите творческите си заложби.

 

Известно напрежение може да се нагнети с вашите партньори, които да ви подразнят със своята твърдоглавост и закостенелите си възгледи. Или пък с прекалена взискателност.

 

Много ще ви се иска да реагирате крайно, но се опитайте с всички сили да се удържите и да не изпадате в разногласия. Въздържайте се от изясняване на отношенията, което може да се отрази зле на самочувствието си, и пощадете нервната си система. С други думи – спестете си емоциите.

 

В личен план стара връзка може да напомни за себе си и да ви припомни предишна привързаност. Добре е да не се втурвате презглава да подновявате отношения. Успехът на любовния фронт ще дойде, но ако се успокоите и сдържате желанията и действията си.

 

В края на месеца силите ви ще нараснат значително. Ще станете по-уверени и късметът ще започне да обръща очи към вас. Чакат ви интересно общуване, нови запознанства и срещи. Тъкмо време да стартирате и нови проекти, които обещават да бъдат доста успешни.

 





Тагове:   BG,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: condor46
Категория: Изкуство
Прочетен: 2478708
Постинги: 585
Коментари: 1138
Гласове: 10084
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Блог на Бърл Барер,американски писател,носител на наградата на името на Едгар Алън По
2. Paulo Coelho's Blog
3. Pedro Juan Gutierrez, escritor de Cuba
4. E-издание за Пловдив и пловдивчани по света и у нас
5. Е-сайт за безплатно публикуване на художествена литература
6. Блог на Венцеслав Велчев
7. Литературна мрежа Литернет
8. Блог на Ваня Гущерова
9. Хубава си,моя горо!
10. Любим линк
11. Блог на Дора Господинова
12. Блогът на Оги Ковачев
13. Двери на православието
14. Марта за Фредерико Гарсия Лорка
15. Страница на Всерусийският център по очна и пластична хирургия в г.Уфа и Ернст Мулдашев
16. Черен списък на унищожителите на българската природа
17. Да освободим България от себе си-статия на Букет.блог във www.frognews.bg
18. Шедьоври на световното изобразително изкуство
19. Защо помагат молитвите-научни експерименти и изследвания
20. Блогът на Букет
21. Блогът на Климент
22. Facebook.com
23. Империята на инките
24. Блог на Даниела Тодорова-Кабала
25. Български национален съюз
26. Nikolay's blog
27. Кртините на художника Георги Костадинов-GEKOS